Over Hout & Ster

Hoi! Wat leuk dat je de website hebt gevonden! Ik ben Susanne, getrouwd en heb 2 kinderen en 2 poezebeesten. Naast de webwinkel ben ik werkzaam bij een gemeente voor 3 dagen per week. De website is begonnen met het haken van knuffels en door de leuke reacties hierop en de vraag naar materialen, ben ik de webwinkel begonnen. Inmiddels is de focus, door de komst van onze dochter en 2 jaar later onze zoon en het houten speelgoed wat onze dochter kreeg bij haar geboorte en 1e verjaardag, wat verschoven. Urenlang spelen ze met het speelgoed en vinden het nu superleuk dat hun naam erop staat! Als wij zelf een cadeautje weggeven met naam zijn de reacties ook altijd zo ontzettend leuk, want ieder kind vindt het leuk dat zijn of haar naam erop staat!

Naast cadeautjes voor kinderen, verkoop ik inmiddels nog veel meer andere leuke cadeautjes! Want iemand blij maken met een persoonlijk cadeautje, daar wordt je zelf ook blij van!

De naam

De naam Hout & Ster is ontstaan door het houten speelgoed en de andere houten producten die ik verkoop. Mijn man heeft een eigen bouwbedrijf, dus wij werken veel met hout en hebben ook veel hout in onze woning, kortom we doen veel met hout!

Ster komt van de eerste letters van onze 4 namen: Susanne, Thijs, Ella en Remko! Het persoonlijk tintje in de bedrijfsnaam, geeft ook de persoonlijke tint weer die ik meegeef in de producten en bestellingen en het contact met mijn klanten/opdrachtgevers.

Onze vriendjes

De vriendjes van Hout & Ster.