Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van een vervoerder. Indien je  gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact opnemen via info@houtenster.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzondering maatwerk

Alle producten die voor je op maat gemaakt worden (zoals gehaakte producten, houten speelgoed met naam, ander product voorzien van naam, naar wens gemaakte producten zoals stickers, applicaties, glazen met naam etc.). Kortom alle producten die wij maken / aanpassen naar wens. Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn en daardoor niet terug kunnen worden gezonden. 

Het formulier vind je hier.

© 2019 - 2022 Hout & Ster | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel