Hoi!

Wat leuk dat je de website hebt gevonden! Ik ben Susanne, getrouwd en heb 2 kinderen en 2 poezebeesten. Naast de webwinkel ben ik werkzaam bij een gemeente voor 3 dagen per week. De website is begonnen met het haken van knuffels en door de leuke reacties hierop en de vraag naar materialen, ben ik de webwinkel begonnen. Inmiddels is de focus, door de komst van onze dochter en 2 jaar later onze zoon en het houten speelgoed wat onze dochter kreeg bij haar geboorte en 1e verjaardag, wat verschoven. Urenlang spelen ze met het speelgoed en vinden het nu superleuk dat hun naam erop staat! Als wij zelf een cadeautje weggeven met naam zijn de reacties ook altijd zo ontzettend leuk, want ieder kind vindt het leuk dat zijn of haar naam erop staat! Naast cadeautjes voor kinderen, verkoop ik inmiddels nog veel meer andere leuke cadeautjes! Want iemand blij maken met een persoonlijk cadeautje, daar wordt je zelf ook blij van!

De naam

De naam Hout & Ster is ontstaan door het houten speelgoed en de andere houten producten die ik verkoop. Mijn man heeft een eigen bouwbedrijf, dus wij werken veel met hout en hebben ook veel hout in onze woning, kortom we doen veel met hout! Ster komt van de eerste letters van onze 4 namen: Susanne, Thijs, Ella en Remko! Het persoonlijk tintje in de bedrijfsnaam, geeft ook de persoonlijke tint weer die ik meegeef in de producten en bestellingen en het contact met mijn klanten / opdrachtgevers. 

Levertijd

Ik houd voor persoonlijk gemaakte cadeautjes ca. 5 werkdagen levertijd aan. Heeft iets spoed? Neem dan contact op! 

Iets niet gevonden of op zoek naar iets anders?

Mocht je ergens naar op zoek zijn en je kan het niet vinden of we hebben het (nog) niet op de site staan? Neem dan contact op! 

Betalen

Betalen kan middels vooraf overmaken, Klarna en via iDeal. Deze laatste methode kan alleen wordt toegepast op bestellingen met een bestelwaarde van meer dan €7,50.

Verkeerd adres doorgegeven? 

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact op. Ik probeer dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

KvK en btw

Hout & Ster staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: 

KVK 57159289
BTW NL001443167B64
IBAN NL 63 ABNA 0839163304
BIC/SWIFT ABNANL2A t.a.v. Hout & Ster

 

Hopelijk tot snel! 

© 2019 - 2022 Hout & Ster | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel