-16%

Twinkeldeurtje Eenhoornroze

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 27,99 € 23,50 (inclusief btw)

In het Droombos wonen elfjes & draken, lieve vriendjes die 's nachts uit vliegen gaan. Terwijl de maan op hun vleugeltjes schijnt, vliegen zij door kleine droomdeurtjes de 'echte' wereld in. Hier zorgen ze ervoor dat de kinderen goed slapen en mooie dromen beleven. Soms strooien ze wat sterrenstof of laten ze een lief briefje in het brievenbusje voor je achter. Ze leven met je mee en geven je complimentjes, moed om iets dappers te doen of het vertrouwen dat alles goedkomt in lastige situaties. Wist je dat de elfjes & draken zelf ook graag post ontvangen? Vol spanning kijken ze 's nachts in het brievenbusje en hopen ze op een briefje, tekening of knutselwerk. Ook vinden ze het erg leuk om te lezen wat jij allemaal meemaakt!

Het droomdeurtje nodigt kinderen uit om hun eigen veilige plek te creëren en hun fantasie te vergroten. We hopen dan ook dat ze door volwassenen in hun directe omgeving worden aangemoedigd om te vertellen over hun belevenissen met en wensen voor hun Elfje of Draak. Dit is een uitstekende manier om dieper met elkaar in contact te komen en samen magische momenten te beleven!

Door het Droomdeurtje een mooi plaatsje in jouw slaapkamer te geven, zorg je ervoor dat de elfjes & draken tijdens hun nachtelijke avonturen ook bij jou op bezoek komen en je laten meegenieten van alles dat ze meemaken in het Droombos! ​

Lees hier het beginverhaal van de deurtjes! 

 

Maak de set compleet door een naambordje erbijte bestellen! Dit is een houten schijfje (rond of ovaal) waar de naam op gedrukt wordt. Omdat de schijfjes een natuurproduct zijn kunnen de afmeting ook enigzins verschillen. De stijl en kleur van de opdruk op het naambordje kan je hier aangeven. 

 

Specificatie Omschrijving
Lengte 15 cm
Breedte 12,5 cm
Hoogte 2,5 cm
© 2019 - 2021 Hout & Ster | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel